Her på siden finder du vores tema pakker til #ditevent

Søger du lidt udover det normale ?  Vi kan skræddersy en løsning, som er tilpasset dit behov, ønsker og budget – har du en udfordring eller et tema, som skal sættes i fokus?

Konfettishow

Når festen topper – hører du blot et “BANG” – 2 sekunder senere daler det ned med konfetti i alle farver! Virkelig et højdepunkt der får festen til at peake – og hele afviklingen sker selvfølgelig i samspil med lysshowet!

Raveparty

En temafest, hvor hele dansegulvet oplyses af UV-lamper, der fremhæver alt i hvide og neon farver. Dette gør at det bliver endnu federe med knæklys, lasershow m.m. – Så er du til en anderledes temafest – så overvej dette!

Warehouse party

I bedste 90’er stil lyser vi lokalet op med uv, skyder kilovis af konfetti mod himlen, stabler palle tankene og lader laserens stråler danse over jeres hoveder i bedste rave stil!.

Skumfest

Hvis du ikke har prøvet at skumfeste har du HELT sikkert noget til gode! Når først skummet sprøjtes ud og alle hopper rundt i badetøj, er festen virkelig igang! Så gør ligesom på Ibiza… Skumvæsken er uskadelig og kan derfor både bruges inden- og udendørs arrangementer!

Beach Party

 Er i klar til en tur på stranden i aldrig glemmer? Har i lokalet så har vi resten! Vi skaber den sydlige stemning og pynter lokalet op med alt fra strandsand til palmer for at skabe de perfekte rammer om jeres næste beach party!

Santas Crasy Christmas

Julemænd og sne! Vi kaster guirlander af hits hele aftenen til et snedækket dansegulv. Vi klæder ræven i de rødeste farver, det største skæg og den flotteste nissehue for at dele jule krammere ud til alle!

 Galla Pakken

Du ankommer til festen i bedste hollywood stil den røde løber er ude, skyspotten er peget mod himlen så INGEN er i tvivl om at det er her det sker! I kommer indenfor bliver placeret det røde plys bånd hvor der på liv og løs vil blive knipset billeder af dig og din partner!

80’er festen

Hvad er mere kikset men samtidig forbundet med nostalgi? 80 erne… Dette er pakken der gør det helt fuldent hvis det er temaet! Forstil dig store spejlkugler i loftet, suppleret af alle retro effekterne fra den gang… Så er der DISCO! Så hop i trompet-bukserne – vi ses på dansegulvet!

Tyrolerfest

Kan du skråle med på “Hey Baby” og lave dansen til “Cowboy und indianer” ? Ellers kan du, når vores tyroler-crew har været på besøg. Vi tropper op i lederhosen, laver dansene og spiller alt det musik du kender fra skiferien! En temafest der ALTID holder!

Gør dig klar til en fest!

Gør dig klar til et event i særklasse! Vi har rammerne og ideerne. Tør du overlade planlægningen af dekoration til os? giv vores endelig din udfordring..