Giv din fest et ekstra pift

Book Event

Skal dit event være ud over det sædvanlige?
Vi har stor erfaring I at afvikle skræddersyede events.

Find den perfekte DJ

Den rette DJ danner grundlaget for jeres arrangements succes.

Stort udvalg af løsninger

Om du skal holde en helt lille fest - eller festival, så er vores DJ’s klar med soundtracket.

Kvalitet & Service

Din oplevelse starter fra det sekund du kontakter os. Vi lægger en ære i, at være en tillidsfuld partner fra start til slut.

Hvem er FoxyBeat?

Bag om Foxybeat

Foxybeat er et af Danmarks største mobile dj- og eventfirmaer med over 20 års erfaring! Med et stærkt hold af forskellige dj profiler, kan vi levere løsninger der matcher ethvert behov. På årsbasis afvikler vi omkring 250 arrangementer fordelt mellem alt fra store halballer, bryllupper til firmafester og gymnasiefester.

Din rejse mod en uforglemmelig aften starter her – velkommen til Foxybeat!

Afvikler årligt talrige arrangementer

Eventafvikling

Med adskillige events bag os, ved vi hvad det kræver at imponere dine gæster. Vi er totalleverandører i lyd/lys/scene og kan omdanne enhver lokalitet til den mest spektakulære helhedsoplevelse, der på flotteste vis omdanner jeres ønsker og drømme til virkelighed.

Vi afvikler årligt talrige arrangementer indenfor fester, firmaarrangementer, modeshows, happenings mm. Alt lige fra helt små mikrofon løsninger til store lyd/lys opsætninger for flere tusinde gæster.

Vores vigtigste rolle er at tage ejerskab på den tekniske løsning, så du kan fokusere på de mange andre aspekter af at afholde et event, og til sidst nyde resultatet. Du vil fra start være tilknyttet en projektleder, der er din kontakt fra idé til show afvikling.

Med os på teknikken er du sikret en succesfuld oplevelse ved dit næste event.

Totalleverandør i koncerter

Konceptafvikling

Som totalleverandør i koncerter op til halbal størrelsen, er vi en sikker samarbejdspartner næste gang du inviterer en superstjerne på scenen. Med årevis af erfaring efter samarbejde med store som små artister, ved vi hvad der kræves for at både du, artisten og dit publikum klapper.

Vi besidder en stor udstyrspakke med alt fra scene til professionelt lyd- og lysudstyr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og dimensionerer effektivt vores ressourcer ift. dine og artistens ønsker. Det er jeres sikkerhed for, at alt er gennemført fra start til slut, og at jeres gæster får den oplevelse de kommer for.

Succesfulde DJ-Produktioner

DJ Produktion

Vi har efterhånden stået bag et utal af succesfulde dj-produktioner og afviklinger. Kort sagt har vi gennem mange år sikret at de største dj’s har kunne performe optimalt ved forskellige events. Vi har en stor pakke af dj udstyr, og er altid med forrest når der kommer nye branche revolutionerende produkter på markedet. Det betyder at vi kan servicere selv de største og mest krævende dj’s.

Vores dj udstyr bliver passet og plejet nænsomt, og leveres altid opdateret og klargjort til performance. Det er din sikkerhed for, at du ikke pludselig står med en defekt dj-pult, der kun spiller baglæns.

Yderligere er vi også leveringsdygtige i komplette lyd/lys/dj-setups. Det er eks. ideelt hvis dj’en ikke selv har udstyr, eller i ønsker noget helt særligt til jeres næste fest.

Foxybeat bygger på dj’s, så vi ved hvad ordentligt udstyr betyder.

Muligt at leje udstyr

Udlejning

Hos Foxybeat er det naturligvis også muligt at leje udstyr til dit event. Hvad end du ønsker at leje lidt lys til at pifte hjemme festen op, eller store komplette opsætninger, så er vi din go-to partner.

Med vores placering tæt på Aalborg, er vi et oplagt valg når der skal lejes udstyr ind til dit event. Vores service afdeling sørger for at udstyret er 100% i orden, så du ikke får grimme overraskelser. Yderligere har vi 24 timers support på lejet udstyr, hvilket betyder at du altid kan kontakte os hvis udstyret mod forventning skulle give dig problemer.

Hele vores udstyrspakke er mulig at leje. Dermed har du adgang til noget af det ypperste indenfor dj udstyr, lyd lys og scene.

Tag et kig i vores store katalog her på siden, eller kontakt os hvis du har særlige behov til dit event.

Pift hjemmefesten op

Lej dit udstyr hos os

En oplevelse hver gang

Hvad siger folk?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld felterne herunder, så vi kan blive lidt klogere på dit event. På den måde kan vi strikke det bedst mulige tilbud sammen til dig og du vil blive kontaktet hurtigst muligt