Giv din fest et ekstra pift

Om Foxybeat

Hvem er FoxyBeat?

Bag om Foxybeat

Foxybeat er et af Danmarks største mobile dj- og eventfirmaer med over 20 års erfaring! Med et stærkt hold af forskellige dj profiler, kan vi levere løsninger der matcher ethvert behov. På årsbasis afvikler vi omkring 250 arrangementer fordelt mellem alt fra store halballer, bryllupper til firmafester og gymnasiefester.

Bag enhver succes ligger der et samarbejde, der for os er hele kernen i vores forretning. Vi er ikke ‘bare’ en leverandør til dit arrangement, men en sparringspartner der har ét for øje – at dit arrangement bliver det du har drømt om.

Gennem adskillige år i branchen, har vi opbygget massiv erfaring og flair for at kunne identificere ønsker og gøre dem til virkelighed.

Inden du booker

Brug for at høre mere?

Kontakt os bare

Alle fester er unikke, så derfor har vi ingen halvhjertede pakkeløsninger vi presser ned over alle kunder.

Derimod vil vi gerne i dialog med dig, for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning. Kontakt os ved at trykke på knappen herunder, give os et kald eller send os en email. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld felterne herunder, så vi kan blive lidt klogere på dit event. På den måde kan vi strikke det bedst mulige tilbud sammen til dig og du vil blive kontaktet hurtigst muligt